ONZE KERNKWALITEITEN

Klaar terwijl u wacht

Onze klanten kunnen met of zonder afspraak binnen lopen. De meeste reparaties zijn al binnen 15 minuten tot 1 uur klaar. Dus klaar terwijl u wacht, onder het genot van kop koffie, thee of fris.

Scherpe tarieven

Onze klanten kunnen rekenen op de scherpste tarieven. We werken met een klein en gepassioneerd team van professionals. We maken heldere afspraken over de reparatie en de prijs. En bellen u eerst als dit toch anders uitvalt. Dit is wel zo duidelijk.

Garantie op de reparatie

We werken, waar mogelijk met uitsluitend originele onderdelen. We geven daarom wel 6 maanden garantie op de reparatie (met uitzondering van waterschade)

Ervaren en vakkundig

Onze klanten kunnen uitgaan van de beste service. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle mobiele apparaten. Zo bent u verzekerd van professionele en vakkundige oplossingen voor uw toestel.

Aantrekkelijk

Waarom dit voor u aantrekkelijk kan zijn

Nu doet de gelegenheid zich voor dat u een nieuwe mobiele telefoon mag gaan kopen, dat is natuurlijk hartstikke leuk. Er komt echter ook veel bij kijken, het is handig dat u hiervan op de hoogte bent, hier komen we later op terug. Het is namelijk zo dat je een mobiele telefoon op veel verschillende plekken kan kopen. Dus waar koopt u er dan een? Dat is soms nog best lastig om te bepalen. Zorg er dan ook voor dat u op de hoogte bent van de voordelen die eraan verbonden zitten om een telefoon te kopen bij ons telefoonwinkel in Groningen.

Het is namelijk wel zo fijn om te weten waar u terecht kunt voor het kopen van een nieuws toestel.

Dichtbij Groningen

Op zoek naar een telefoonwinkel Groningen?

Het wel wel eens voorkomen in uw leven dat u op zoek bent naar een nieuwe telefoon, en dat is leuk. Het kan dan ook om verschillende redenen het geval zijn dat u een nieuwe telefoon wilt. Denk bijvoorbeeld aan het verlopen van uw abonnement, een verouderd model hebben of dat de telefoon kapot is. In de meeste gevallen is het dan ook erg leuk om op zoek te gaan naar een nieuwe telefoon. Zorg er dan ook voor dat u op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden die er voor u beschikbaar zijn. Het kan namelijk zo zijn dat u geen idee heeft van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van mobiele telefoon. U moet dan ook eerst eens nagaan wat precies de reden is dat u op zoek bent naar een nieuwe telefoon, maar dat niet alleen. U moet er namelijk ook over na gaan denken wat de maximale hoeveelheid is dat u eraan wilt besteden. Het is namelijk wel zo fijn om u eerst goed voor te bereiden voordat u langs gaat bij een telefoonwinkel Groningen. 

Fijne openingstijden

Kom gerust langs 

Twijfel dan ook niet langer en kom gerust eens langs bij onze telefoonwinkel. In dit geval kan een van onze medewerkers u van dienst zijn en al uw vragen beantwoorden. Het is dan ook wel zo fijn om persoonlijke hulp te krijgen tijdens het kopen van een nieuw toestel. Onze telefoonwinkel in Groningen staat voor u klaar. 

Let hier op

Het is echter wel van belang dat u er goed op let dat onze winkel niet altijd open is. Check dus altijd even onze openingstijden en kom vervolgens gerust langs in onze telefoonwinkel in Groningen. 

Heeft u vragen over uw kapotte Smartphone of Tablet?

    Klik hieronder op een merk voor de reparaties per toestel